onsdag 3. mars 2010

Lange halser og gule nebb

Ny versjon etter ønske:



Noen svanebilder til. Har vært mye svaner her kanskje, men det er facinerende fugler. Blir nok litt andre fugler utover, særlig når vinteren slipper taket. Har jo et håp om at vinteren forsvinner i år også...   







8 kommentarer:

  1. Hei Espen! Du skal bare fortsette å legge ut lange halser:-) Hadde vært interessant å sett det første bildet i denne serien kraftig beskjært på venstre side, loddrett langs hele halsen og muligens litt på høyre side slik at svanehalsen og nebbet i bakgrunn hadde blitt helt sentrert og det gule nebbet i forgrunn hadde blitt borte. Det blir "trangt" men jeg tror du ville fått et veldig interessant snitt? Bildene gjør seg veldig godt som de er men som sagt, kunne vært artig å sett den varianten :-)

    SvarSlett
  2. Hei Gjermund!
    Det var i hvert fall et veldig kreativt forslag til utsnitt! Mulig jeg skal teste det ut og se om det har noe for seg.
    Uansett, takk for innspill!

    SvarSlett
  3. Hei, bildet er tøfft som det er. I det kreative hjørnet kan det bli tøfft i et trangt høydeformat, tror jeg. Har prøvd å beskjære det med papir foran skjermen, syntes det blir mysisk... men det er nå meg :-) Jeg syntes du har funnet deg en interessant stil med særpreg, der jeg som betrakter får ledetråder i bildet men må lete etter resten utenfor, kreativt!
    Vh Gj

    SvarSlett
  4. Det ble i hvert fall ganske annerledes. Uvant og rart i starten, men jeg tror man kan bli vant til det.
    Takk for kreativ hjelp! :-)

    SvarSlett
  5. Hei, jo mer jeg ser på bildet jo bedre liker jeg utsnittet, og jo mer er jeg sikker på at jeg ville beskjært det litt til... :-) Om jeg skal ta sjansen på å kommme med en anbefaling ville jeg tatt så mye at halsen med nebbet hadde kommet helt i senter... Det er mulig du nå syntes jeg er helt på jordet, men jo mer jeg skjærer på min skjerm - jo finere syntes jeg det blir. Mvh G

    SvarSlett
  6. Ennå ikke fornøyd? :-)
    Mulig jeg kan prøve enda litt smalere. Til web-bruk går det sikkert fint, men det begynner å minke litt på pixelene etterhvert. Bildet er tatt i vanlig "landskapsformat". Burde snudd kameraet, hadde da hatt endel mer å gå på. Men jeg så ikke for meg såpass utfordrende utsnitt når jeg fotograferte.
    Mulig det kommer en ny utgave seinere.

    SvarSlett
  7. He, he... jo da - og jeg skal nok ikke være den som ikke er fornøyd med dine bilder - du er mer enn habil og i fht. mange "etablerte" med et navn syntes jeg du leverer vel så bra bilder. Ser utfordringene med bredde / høyde men hadde nå vært tøfft uansett ;-) Du bestemmer selvfølgelig og jeg skal ikke presse :-) det har jeg jo ingen grunn til. Men det er bare ment som ett innspill i fht. hva mine øyne ser og hva jeg tror kunne vært fint. Ha en glitrende dag! Mvh Gj.

    SvarSlett