torsdag 18. mars 2010

Fjær i lufta

Noen bilder av småfugler i luftige aktiviteter


Blåmeis:



Kjøttmeis:































Spettmeis:

6 kommentarer:

  1. Sylskarpe! Ikke enkelt, prøv den som vil. Jeg har selv hatt et lite "hagefugl" prosjekt gående, å fange disse små lynraske krabatene er ikke lett:-) Men den som ikke gir seg får snart et blinkskudd. Jeg syntes du lykkes veldig godt, og spesielt på bilde 3 og 4. Bilde 3 hadde vært helt hundre om ikke kvisten hadde vært foran. Jeg legger kanskje ut noen av mine litt senere :-) Ha en fin kveld.

    SvarSlett
  2. Super serie dette, Espen!
    Fint med tette, actionpregede utsnitt. Litt i kontrast til fugler (og dyr) i miljø som Roy Mangersnes prata om i går. To litt ulike tilnærminger, men begge gjør seg bra. Det første bilde var artig, og jeg lurer på hva situasjonen er. Skvetter meisa til værs på grunn av fotografens plutselige nærvær?

    Stein

    SvarSlett
  3. Godt gjort å få så skarpe bilder av disse som er så utrolig raske!! Likte bilde nr 1 velig godt. Var litt annerledes og en smule komisk :)

    SvarSlett
  4. Takk for kommentarer!

    Gjermund: helt enig ang. kvisten, men sånn ble det denne gangen. Liker det godt selv pga fargene i bakgrunnen. Litt annerledes. Legg gjerne ut dine!

    Stein: hadde nok RM's ord litt i bakhodet ja. Arig når det skjer litt. Når det gjelder bilde nr. 1 husker jeg ikke helt hva som skjedde, men blåmeisen enten lander eller tar av. Tror ikke den skvatt rett til værs av redsel, jeg satt ganske rolig. :-)

    Anders og Birgit: dette er raske fugler ja, og det blir mye sletting etter en sånn tur. Litt av gleden ved denne typen fotografering er jo at man finner bilder som man ikke visste om ble noe greie på. Ting skjer fort og mange situasjoner ser man først etterpå, på pc'en.

    SvarSlett
  5. Artig serie. Den lettere komiske blåmeisen i nr 1 er min favoritt.

    Takk for inspirasjonen. Denne serien fikk meg til å prøve noe tilsvarende selv, sist helg.

    SvarSlett
  6. Hei Øyvind!

    Bare hyggelig, har selv fått mye inspirasjon av dine bilder.

    Spent på resultatet ditt!

    SvarSlett