mandag 29. november 2010

Flaggspett

Inspirert av Bjørn-Egil Brekkes flaggspettbilde legger jeg ut disse ganske så ferske spettebildene. Litt annen tilnærming. Og ikke så mye farger, noe jeg stadig sliter med. Skjer rett som det er at fargene forsvinner. Rart det der...





5 kommentarer:

  1. Synes det er moro å se bildene dine om dagen Espen! Synes du har levert noen meget kreative serier. Tydelig at du er i siget! Det øverste bildet synes jeg har en utrolig bra vinkel, hvor spetten er bra plassert. Men jeg føler kanskje hele bildet skulle vært litt mere mot høyre. Spetten i masta blir kanskje litt "vanlig", men linjene i bildet å uskarpeten på hodet liker jeg godt. Hyggelig at jeg kan inspirere deg litt:) Blir nok en spett serie fra go'stolen på Brekke fremover.

    SvarSlett
  2. Hei Espen! Liker begge bildene, de forteller hver for seg en liten historie - flaggspetten i skogen og flaggspetten i urbant miljø. Den finns i begge leire. Linjeføringen i begge bildene er god, og virker gjennomtenkt. Er enig i at det uskarpe hodet på stolpebildet gjør seg. Jeg får ikke følelsen av "et vanlig bilde" antagelig grunnet linjeføring, svart hvitt, og uskarpt hode.

    SvarSlett
  3. Takker så mye for gode kommentarer!

    SvarSlett
  4. Hei!
    Synes bildet på stolpen er meget bra.
    Enig med forrige kommentar. Her er
    Flaggspetten et av flere elementer i en flate. Her er det
    Trekanter og diagonaler, fortelling og bevegelse
    Er det et stort utsnitt ?

    SvarSlett
  5. Hei Magnus!
    Det er ikke veldig stort utsnitt, kanskje jeg har brukt 3/4 av bildet. Vanskelig å anslå, men en ganske normal beskjæring, hvis det finnes normale beskjæringer... :-)

    SvarSlett