mandag 20. september 2010

Svenske bruktbiler

Noen bilder fra Bjørn-Egil Brekkes og min tur til den mye omtalte bilkirkegården rett over grensa. Skal nok endel til å finne opp kruttet her, så mange som har fotografert på denne plassen. Men vi storkoste oss i morratåka, og motivene var utallige. Blir nesten for mye av det gode når man står midt oppe i denne samlingen av bilvrak, så det blir nok flere turer seinere. Ikke minst for å prøve å rendyrke motivene mer, noe jeg sjøl mener jeg kunne gjort mye bedre. Men vi kom oss ut og hadde en trivelig dag, det teller også mye. Så får de gode bildene komme når man får roet seg litt!
Her har jeg prøvd å bruke linjer på en variert måte.5 kommentarer:

 1. Hei Espen!
  Det øverste bildet har helt klart et potensiale. Til og med farger! Men, jeg ville hatt med mer av buene nederst. Så har jeg en oppgave til deg, men det blir vel først når sommeren er på plass igjen. Sørg for at det sitter en stor fargerik sommerfugl som gjentar buene i panseret, på et passende sted i bildeflaten. Eller en bille på panseret til en boble.

  SvarSlett
 2. Hei Stein!

  Jada, kliner til med farger i denne gangen!
  Enig i at buene burde vært hele, og jeg kan få det til. Så vidt. Har litt å gå på, men da blir ikke midten av bildet i lodd. Men det gjør nok ikke noe. Var litt opphengt i symetri her, men burde kanskje tatt med hele buen og ikke brydd meg om vinkelen. (eller, aller helst gjort et bedre opptak...)

  Idéen din om insekter er jo knall! Hadde nok vært skikkelig tøft hvis det hadde latt seg gjøre ordentlig. Skal ha det i bakhodet jeg!

  SvarSlett
 3. Très belles couleurs avec de beaux cadrages. JCE

  SvarSlett
 4. Ser du har vært i Båstnäs :) Jeg og fruen var der borte på søndag og for fjerde gang. Vi hadde ikke vært der på høsten. Det hadde sin charm det også men jeg syntes nok våren er den beste der borte for da ligger gresset nede slik at man kan ta bedre bilder av bilene ute på jorde.

  SvarSlett