torsdag 1. juli 2010

Spotlight

Fortsetter med noen øyenstikkerbilder her. Disse har fått en litt mer alternativ behandling enn de jeg la inn for et par uker siden. Funker dette?




6 kommentarer:

  1. Nå vet jeg ikke hvilke muligheter du hadde til å bevege deg men jeg liker større kontrast og kjenner meg fristet til å bøye meg litt opp eller ned for å se øyenstikkeren mot en mørk bakgrunn. Men mulig den hadde forsvunnet helt da :-)

    SvarSlett
  2. Hei Eli, takk for kommentar!

    Tror nok øyenstikkeren hadde gått ganske i ett med bakgrunnen ja. Selvfølgelig avhengig av hvor hardt man drar i spakene.
    Det jeg forsøkte bevisst her var å bevege kameraet og plassere øyenstikkeren på et lyst punkt for å framheve den. Rett og slett for å prøve noe annet etter mange like bilder, tilsvarende de to innlegg tilbake i tid.

    SvarSlett
  3. Hei!
    Er enig i Eli sine betraktninger, men om øyenstikkerne da bare ble borte er det jo liten vits. De måtte i så fall fått noe indirekte lys av et eller annet slag. Det øverste av disse likte jeg best. Det venstre vingeparet ser ut til å være nok belyst til at du kunne plassert de litt ut i det mørke partiet, mens resten ble værende i det lyse feltet.

    Håper jeg får muligheten til å jobbe med tilsvarende motiv i løpet av sommeren. Fascinerende skaptninger.

    Stein

    SvarSlett
  4. Hei Espen! Det første bildet treffer meg best. Kort og godt fordi det har den reneste bakgrunnen. Jeg ville nok kanskje skjært (som vanlig.. :-) ) litt i toppen for å fjerne det lyse feltet øverst. Da blir bakgrunnen enda renere, og hovedpersonen i motivet ditt får enda bedre plass. Godt jobba! Takk for din kommentar på mine siste bloggbilder :-)

    SvarSlett
  5. Takk til Stein og Gjermund også!

    Stein: du får komme deg ut å gjøre et forsøk. Er jo masse vannn i nærheten som sikkert er fine plasser for slikt.

    Gjermund: helt enig ang. kutt i det øverste bildet. Ser det veldig godt nå når du påpeker det. Egentlig irriterende at jeg ikke så det sjøl! :-)
    Bra med nye øyne på bilder man har sett seg litt snøblind på...

    SvarSlett