søndag 20. juni 2010

Ekorn på f/1.8...


Gikk en tur i skauen i dag. Hadde med kamera og 85mm f/1.8. Skulle gjerne hatt lengre brennvidde da ekornet dukka opp, men man må jo bare prøve å få det til å funke med det utstyret man har med seg.




6 kommentarer:

  1. Spennende når man må bruke litt tid for å se "motivet". Det nederste av disse to liker jeg best. Her kommer konturene av ekornet best frem. Det øverste blir det kanskje litt lite ekorn..? Synes du uansett viser 2 spennende bilder her. Hvordan ble Svalestjert bildene dine?

    SvarSlett
  2. Hei Espen, typisk slike bilder jeg liker. Den harde kontrasten liker jeg godt og, du må lete litt i motivet for å finne ut hva det er. Mulig jeg selv ville forsøkt en liten beskjæring i venstre del på nederste bilde, men er ikke sikker..

    SvarSlett
  3. Takker for kommentarer!

    Ang. beskjæring Gjermund; mener du å fjerne hele stammen som går i bildekanten? Eller bare ta bort halve stammen omtrent?

    SvarSlett
  4. Hei, tror jeg ville prøvd helt uten - slik at bildet hadde blitt mer kvadratisk, med to lyse partier på begge sider av stammen. Usikker, men når jeg "skjærer" vekk på min skjerm syntes jeg kanskje det hever uttrykket enda litt.?

    SvarSlett
  5. Spennende ekornbilder. Liker det nederste best - bra at ikke dyret er skarpt - og får en fabeldyraktig framtoning. Liker at stammen deler bildet i to, det kvadratiske formatet passer bra her. Tøffe saker!

    SvarSlett
  6. Takk skal du ha Stig Børre!

    Gjermund, har enda ikke fått somla meg til å teste forslaget ditt enda... Tiden går. :-)

    SvarSlett