torsdag 15. april 2010

Kontrastand

Fortsetter med stokkand her i bloggen. Snart på tide med noen nye arter kanskje?

3 kommentarer:

  1. Pokker! Skrev en lang og konstruktiv kommentar - webleseren havarerte før jeg fikk postet. Sykt irriterende! Prøver igjen - nå i en mere kortfattet variant;

    Fine linjer og kontraster, men det blir for "rått" og rotete. Det blir for mye støy rundt anda i form av speilinger fra kvist og grener, spesielt rundt hodet. Hadde anda vært plassert i det lyse feltet lenger opp til høyre tror jeg bildet hadde blitt mye bedre. Du får dressere den og få den til å spille på lag... :-)

    SvarSlett
  2. Har sjøl hatt litt trøbbel med kommentarer i dag. De vises ikke eller man må legge inn flere ganger.

    Ser godt hva du mener, og er jo ganske enig med plasseringa av anda. Var linjene igjennom bildet jeg syntes var kule her. Men ser jo at det blir i overkant rotete rundt hodet og ryggen.
    Tror jeg skal prøve å få tak i en andunge i løpet av våren og ha'n i badekaret ut sesongen. Med innlagt dressur og agility-trening bør neste års andebilder bli en lett match. :-)

    Men mange takk for konstruktiv kritikk! Trenger det når man minst aner det...

    SvarSlett
  3. Hei, "kontrastand" er en treffende tittel her ja :-) Fin idè - hadde vannet i dammen (elva ) vært helt stille ville du nok fått frem linjenen på en helt annen måte, og bildet ville blitt renere, noe som også ville gjort plasseringen av Anda helt ok der den er. Det er krusingen i vannet som gjør at det flyter litt sammen tror jeg. Men nå er det jo slik at elemnter i naturen sjelden er helt rolige :-) Gleder meg til å se bilder av den dresserte andungen :-)

    SvarSlett