lørdag 13. mars 2010

Snøbygen

I ettermiddag kom en vanvittig snøbyge her hjemme. Helt overraskende, i hvert fall for meg som ikke pleier å huske hva de sier på værmeldinga...   Plutselig var sikten redusert til noen få meter og det snødde på skrå. Med mildværet de siste dagene var det nok mange som trodde våren var på full fart innover oss. Ser imidlertid ut som naturen vil ha et par ord med i laget. Som vanlig.






3 kommentarer:

  1. Slik er det bestandig, vinteren tar de siste krampetak i mars og april. Da blir det ofte store og våte filler slik jeg tror du hadde det her. Godt formidlet syns jeg. Av de tre syntes jeg nok at bilde 1 var best, jeg ville beskjært det litt på høyre side for å fjerne himmelen bak grana. Jeg føler at bildet av den grunn blir litt midre "sidetungt" Men nå vet du meg og beskjæring da ;-) Hva tror du ?

    SvarSlett
  2. Hei!
    Jobber du som frisør? ;-)

    Vurderte beskjæring som du beskriver, men fant ut at bildet ble litt flatt uten siluetten av greinene. Fikk litt bedre inntrykk av skog og trær ved å ha det med.
    Men det var noen dager siden. Kanskje jeg ser annerledes på det nå, som bildet ikke er så nytt for meg. Skal ta en kikk i Lightroom neste gang jeg er innom! Godt mulig du har et poeng.

    SvarSlett
  3. He, he nei ikke jeg men samboeren er frisør...
    Jeg så det samme som du og tenkte at siluetten var nødvendig. Derfor nølte jeg litt med beskjæringstanken. En spennende komposisjon uansett.

    SvarSlett