tirsdag 9. februar 2010

Rådyr

Prøver med noen rådyrbilder i svart/hvitt. Er det noe av dette som funker?





Ny versjon med midtstilt rådyr.



Beskåret versjon av bildet under.


4 kommentarer:

  1. Hei, det første bildet traff meg :-) Jeg tror bildet hadde blitt enda bedre om det hadde blitt beskjært litt på høyre side slik at rådyret hadde blitt 100% midtstilt. Jeg tenker også at bilde nr. 4 hadde blitt enda kulere hvis du hadde skjært vekk det halve hodet til venstre - da hadde all fokus for min del vært rettet mot rådyret som er på full fart inn i bildet fra høyre. Flotte var de uansett :-)

    SvarSlett
  2. Hei Gjermund
    Tror du har veldig rett i din kommentar. Har nå lagt ut nye versjoner. Det øverste bildet synes jeg ble bedre med midtstilt dyr. Det andre bildet synes jeg også ble bra, men er usikker på om det er en bedre versjon enn den første. Synes begge utgavene funker greit, men mulig dette endrer seg med litt tid.

    Takker for konstruktiv kommentar!

    SvarSlett
  3. Hei Espen!
    Jeg syntes at begge bildene hevet seg med dette, og det midtstilte rådyret spesielt. Akkurat det bildet hadde gjort seg i stort format på en vegg :-) Det ble virkelig fint. Det andre ble også etter min smak flott, og gir meg en følelse av action der noe er på full fart inn i bildet, det første var også fint - men nå ble det bedre, syntes jeg. Det er jo så forskjellig hvordan vi oppfatter det vi ser og jeg vil ikke uttale meg som noen ekspert :-) men det er nå engang noen bilder som fanger mer enn andre - og her traff du som sagt meg :-)

    SvarSlett
  4. Hei!
    Takker for positive ord!
    Enig i at de ble bedre med litt annen beskjæring. Lærer mye av konstruktiv kritikk/ kommentarer. Det er mye derfor jeg legger ut bilder her på bloggen.
    Det er fort gjort å se seg litt blind på egne bilder, så nye øyne er alltid greit.
    Tror forøvrig det er svært få eksperter på andres bildesyn her i landet...

    SvarSlett