fredag 19. februar 2010

Om å få endene til å møtes

Noen bilder av stokkender som har flokket seg sammen i bitende kulde. Det er nesten ikke åpent vann igjen og kampen om både plasser og mat er tøff. Vanndråpene fryser fast i fjærene. Frostrøyken ligger som et teppe over dammen. Snart er det vår og andre bekymringer...





6 kommentarer:

  1. Morsom lek. Nr 2 er den mest vellykkede varianten synes jeg.

    SvarSlett
  2. Etter min mening har det vært langt mellom gode bilder av stokkender i norsk naturfoto. Synd i grunn, det er jo farverike og flotte fugler. Synes du har fanget dem bra her. Jeg likte spesielt bilde nr 1. Jeg synes de ser forventningsfulle ut der de stirrer mot ett eller annet. Det blir litt historie rundt bildet. Som kreative bilder er også de andre bra, men det var bilde nr 1 som fanget min oppmerksomhet. Spesielt når jeg begynte å se nærmere på det.

    SvarSlett
  3. Hei! Takk så mye for deres synspunkter.
    Setter pris på tilbakemeldinger, både på godt og vondt, så det var hyggelig dere stakk innom!

    SvarSlett
  4. Hei!

    Bilde nr 1 var veldig bra! En flokk med forventningsfulle ender fikk meg virkelig til å trekke på smilebåndet. Likte de andre også, men nr 1 var både fint og komisk :)

    - Birgit

    SvarSlett
  5. Hei igjen, nå har jeg kikket litt mer på bloggen din og synes du har mange bra bilder. Jeg har begynt å følge den, og gleder meg til det :) Jeg har lagt deg til blogglisten på bloggen vår også (http://lynvingen-photos.blogspot.com/)

    SvarSlett
  6. Takker for kommentarer fra dere siste også. Alltid velkomment med inspill!

    SvarSlett