fredag 5. august 2011

Østmarka





4 kommentarer:

  1. Bilde en og tre er knallbra... rett og slett. De treffer noe av det du ønsker å formidle. bilde to skulle du ha jobbet litt mer med. Slik jeg ser det er det en liten solflekk som treffer og ved å ha gått litt lengre unna kunne du fått den som ei lita lysning i en stor mørk flate. Fotografering handler mye om å gjøre bildene til sitt eget slik Mats Andersson som du har blogg på har klart. Du har også potensiale for å nå dit. Det viser som sagt de to bildene jeg har nevnt. Bilde fire er helt OK, mens for meg blir bilde fem litt for mye kaos...mulig den funker for andre.. men stå på - gjør bildene til dine egne.. du har potensiale og er der innimellom vet du....

    SvarSlett
  2. De to første er skikkelig fine. Begge er deilige, myke og fine stemningsrapporter fra skogen. Det krever et våkent blikk for å se disse motivene.

    De med vannliljeblader blir mer vanlige og ordinære, og skiller seg ikke veldig fra ting en har sett mange ganger før.

    Det siste er artig, men ville kanskje passet bedre inn i en smalere serie med variasjoner over samme tema.

    SvarSlett
  3. Hei
    Fin serie dette, og da spesielt nr 1, 2 og det siste. Bilde 1 og 2 er behagelige og myke bilder med et lite skarpt område som fremhever hovedmotivene i bildene. Veldig bra!

    SvarSlett
  4. Hei!
    Mange takk for gjennomtenkte og grundige kommentarer! Setter pris på at dere skriver såpass detaljert om hva dere synes.

    SvarSlett