søndag 19. desember 2010

Vinterskog

Kalde dager med lav sol. Ikke så mye snø, men stille og fint. 
Her er skogen fem minutter hjemmefra.   

7 kommentarer:

 1. Liker disse Espen. Veldig mye stemning i bildene. Syns du har truffet veldig godt med tonene her.

  SvarSlett
 2. Enig med SB. Selv om jeg ikke umiddelbart får helt taket på nr 2. Men 1 og 3 treffer meg bra.
  mvh Ø.

  SvarSlett
 3. Slutter meg til kommentarene! Liker også bilde 2 godt. Du har fått frem en slags "embossed" følelse i bildet. God Jul!
  G

  SvarSlett
 4. Mange takk for kommentarer!
  Dette er egentlig en litt ny form for blideuttrykk for meg. Har jo prøvd endel, men ikke vist bildene til så mange... Synes det er vanskelig å bli fornøyd, men det bare gøy med nye utfordringer! Ser at det fort kan skli over i klisjéer, men kan ikke all foto det?

  Blir nok endel prøving og feiling på nye uttrykk utover vintern. Tipper at det ofte blir litt enten-eller om man liker bildene eller ikke. Jeg har det i hvert fall på den måten når jeg tilsvarende bilder fra andre fotografer. Det er ikke alt man liker, og ikke så lett å sette fingern på hvorfor man liker eller ikke.

  SvarSlett
 5. Hei Espen!
  Har tittet innom disse bildene noen ganger. Følte selv at jeg nå var klar til å skrive en liten kommentar:) Første gangen var jeg veldig usikker på hva jeg syntes. Nå som jeg har tittet på dem mange ganger kan jeg si at de blir bedre og bedre. I alle fall i mine øyne. Det er passe abstrakt, akkurat så passe at man sr hva det er. Bildene gir ro samtidig som de fremstår som litt kaotiske. Tror det er de varme fargetonene og linjene som står for det rolige. Det kalde og uskarpe for det kaotiske. Alle bildene treffer meg, med nr 3 på topp!

  Fortsatt en god romjul:)

  SvarSlett
 6. artig serie med bilder. Liker godt flyten og tonene. Bra jobba.

  SvarSlett