søndag 26. februar 2012

Fossekallen

Har vært litt i fossekallmodus en stund nå, og vært flere turer i Gjersjøelva på jakt etter den svarte og hvite. Mildværet har gjort hele bekken åpen og fossekallene har dermed masse plass. Ser ut som de er litt våryre også, og litt ekstra urolige. Ikke så lett for fotografen... Men så lenge man har noen fine timer ved elva nytter det ikke å klage. Sola skinner og det er lite mygg, så da gjelder det å nyte opplevelsene!

11 kommentarer:

  1. Likte dette, Espen!
    Det ble et fint miljøbilde, og litt bevegelse gjorde seg. Det blir fort litt kjedelig med fossekallbilder, hvor fuglen bare sitter der.

    SvarSlett
  2. Enig med Martinsen. Og la meg legge til at du har utnyttet motlyset fint.

    SvarSlett
  3. Bokstavelig talt både liv og røre på dette bildet! Jeg ville kanskje klippet bildet på høyda, men da ville den blå himmelen i høyre bildekant også forsvinne - så jeg vet ikke helt likevel :-)

    SvarSlett
  4. Takk for kommentarer!

    Gunnar: jeg var inne på tanken også, men etter å ha forsøkt et slikt utsnitt fant jeg ut at fuglen ble litt vel midtstilt, og at den øvre delen av bildet ble litt ensfarget og kjedelig. Syntes det var bedre med litt farge som brekker opp. Men uansett, takk for forslag!

    SvarSlett
  5. Knall bilde dette Espen. Jeg synes absolutt det blå oppe i høyre hjørne må være med. Synes det gir bildet en god balanse. Så skiller det seg ut fra andre bilder i kompsisjon.

    SvarSlett
  6. Synes dette er knallbra... miljø - bevegelse - god komposisjon...godt jobbet rett og slett...

    SvarSlett
  7. Takk til gutta helt på slutten her også!

    SvarSlett
  8. Hei Espen, dette var flott. Vet selv hvor vanskelig Fossekallen kan være. Her har du fått det til i motlys, med fart og spenning. Veldig bra, mener jeg.

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for det, Gjermund!
      Hyggelig at du stikker innom igjen!

      Slett
  9. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  10. Hei Espen, takk for sist(Leirvassbuturen var bra).
    Dette bildet var veldig bra.
    Hvor i elva er det tatt?

    Håvard

    SvarSlett